JANUARI

Januari innebar att man återgick till sin riktiga vardag igen och allt som hade med julen att göra slängdes ut. Det ser därmed ut som vanligt igen, förutom att jag kanske har flyttat runt på vissa grejer både en och två gånger. En billig förändring helt enkelt.

Några väldigt få nya köp. Nästan direkt efter att december tog slut, slog jag till på ett par nya hörlurar till datorn, då mina tidigare började glappa allt mer. Sedan beställde jag After we collided när den äntligen kom ut på dvd och självklart har jag handlat några grejer på rea, både kläder från Färjestads shop och NAKD. Båda posters kommer från Färjestad själva också, har aldrig varit så nöjd med en posters som med dessa.

"Första" boken har nått sitt slut och jag är i full gång med den andra. Anledningen till att denna historia är uppdelad i två böcker är för att skrivboken tog nästan slut innan jag kände mig nöjd och då fick jag helt enkelt dela upp historian i två böcker, så att det blir en andra bok i den andra skrivboken. Men om jag ska skriva rent på datorn, så kanske det blir en och samma bok helt enkelt. Jag vet faktiskt inte själv än.

Januari innebär även tulpaner. Det är period för den fantastiska blomman eftersom att tulpanens dag inträffar den 15e januari. Jag har haft ett litet mål med att ha nya färska tulpaner varje vecka och det har jag faktiskt haft! Det är nog faktiskt det enda som jag har lagt mina pengar på, nya färska blommor på bordet. Vi får se hur mycket av den saken jag behåller in i februari, men visst är färska blommor ändå fantastiskt? Vårt köksbord har sett trevligt ut varje dag i januari.

Visst har jag sett på hockey också, men ändå inte för många matcher då flera har blivit uppskjutna eller så har Färjestad haft väldigt få matcher planerade i just januari. Men jag har hunnit med både vardagskvällar hemma, lördagseftermiddagar hos mamma och pappa och även lördagskvällar hemma i soffan.

Snön kom visst i januari. Hur mycket jag än önskade att få snö och kallt i december, tycker jag ändå att det passar bra med snö nu i januari innan våren kommer. För hade vi haft en grå och tråkig januari och kanske även februari, så tror jag att vi allihop hade blivit ännu mer deprimerade, snön och kylan lyser ändå upp varje dag lite mer än vanligt.

Firade årsdag med Wilhelm <3. Hela nio år tillsammans firade vi i år med att fixa trerätters här hemma, då vi i dessa tider inte direkt kände för att åka till en restaurang bara för att.

Firade min 25 årsdag en hel månad försent, men bättre det än inte alls efter att man ändå hade planerat upp dagen tidigare. Det blev en lugn och ändå rätt så trevlig kväll, mer såna kvällar med några kompisar och mycket prat tycker jag!

Visst har jag stoppat i mig en och annan godsak. Speciellt den senaste veckan i januari, då har det både varit godis, några små skålar med chips och självklart årets första semla. Jag är alltid för tidig när det gäller semlor, har redan köpt fyra stycken, inte på en gång såklart utan vid flera tillfällen men man kan tycka att man ska lugna ner sig lite nu när inte ens fettisdagen har anlänt.

Vi hade studiedag med endast 8 barn, så min dag såg väldigt lugn ut där jag satt på en stol och målade ett alla hjärtans dag hjärta, som jag så fint gav till Wilhelm när jag kom hem. Nu sitter det på vårt kylskåp.

Ni fick även kolla in på mitt "tracking tree", när bilden togs var det inte många löv som hade fått färg men nu såhär i slutet av månaden är det betydligt mer färgstarkt. Just det här trädet kommer fortsätta fyllas i under februari eftersom att jag strävar mot exakt samma även i februari, kanske ännu mer i februari när det gäller körkortet men även kampen med att sluta ha nocco som ett beroende.

Gillar

Kommentarer