JAG ÄNDRADE OM I SOVRUMMET IGEN

Tidigare i våras visade jag er dessa två bilder här ovanför. Där jag då hade flyttat in min kallax-hylla från hallen in till sovrummet och plockade bort bokhyllan. Jag ville då ha en förändring, så det blev ett litet mini-sminkbord och sedan inredde jag även ovanför byrån med både ramar och böcker bland annat. Idag har jag ändrat om igen. Denna gången har jag flyttat bort alla grejer från byrån och istället ställt allt smink ovanför byrån för att jag skulle kunna få plats med teven på kallax-hyllan. Nästa plan är att jag ska få upp teven på väggen ovanför hyllan, men det har jag tänkt ta med pappa. Sedan vill jag inte ha varje hylla så paketerad som jag har just nu, utan även det ska få sig en förändring när jag hittar möjligheten. Som ni kan se har jag tagit bort dörren in till sovrummet och det blev därför en liten yta att gå på jämfört med vad det var tidigare och det släpper in lite mer ljus från vardagsrummet.

Från min säng ser det alltså ut såhär, minus att min fotpall är borttagen i bilden. Däremot skulle jag vilja ersätta fotpallen med något nytt, kanske en fåtölj istället. Jag har massa fler planer som ligger på lager, men det räcker med att man ibland får ta lite i taget. Det är alltid kul att greja hemma och det bästa är ju att planera upp det och sedan ha själva projektet framför sig.

Jag har haft storstäd här hemma, jag bockade av alla mina punkter för dagen och har numera satt mig till ro framför datorn. Det är här jag sedan kommer avsluta min kväll, men först ska jag anstränga mig igen i form av att laga ihop middag. Det blir den efterlängtade pasta- och bacongratängen. Till efterrätt ska jag fixa ihop en blåbärspaj, känns som att blåbären aldrig riktigt minskas i frysen, så några pajer hit och dit gör ingenting. Det är ju så gott!!

Gillar