https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

HÖSTTERMIN 🍂

Det finns en sak jag ogillar med att starta upp höstterminen, det Àr att det kÀnns som att man blir sjuk för minsta lilla. I onsdagskvÀll var jag bÄde snorig, nös en hel del och tÀppt som vanligt. PÄ torsdagsmorgon mÄdde jag inte heller sÀrskilt bra, sÄ jag valde att stanna hemma bÄde torsdag och fredag. Jag vet inte hur mÄnga gÄnger jag har sagt att jag avskyr att stanna hemma frÄn jobbet bara för att man kÀnner nÄgot litet. Jag fÄr Ängest direkt av att vara hemma bara för att jag vet att jag egentligen orkade jobba, fast att det inte kÀndes som det nÀr jag vaknade. Jag hoppas verkligen att jag under helgen blir bÀttre och att jag frÄn och med nÀsta vecka hÄller mig pÄ det friska spÄret.

Fredag idag och jag hade egentligen haft en rÀtt lÄng arbetsdag framför mig. IstÀllet har jag precis vaknat och ska strax ta tag i lite frukost innan jag sÀtter mig i soffan eller vid datorn. Allt beror pÄ vad jag orkar, igÄr lÄg jag i soffan i stort sett hela dagen fram till fem sÄ idag har jag nog inte tÀnkt göra samma sak.

MÄlet med helgen Àr ocksÄ att jag ska bli klar med redigeringen av den andra boken. Har sÄ sÄ lite kvar att fixa med, sÄ det borde gÄ undan.

Gillar