HÖSTBUKETT OCH FÖR KORTA BRÖSTMUSKLER

dagsljus / kvällsljus

Igårkväll när jag gick förbi Ica efter gymmet så köpte jag hem den här fina höstbuketten som jag har kikat in flera gånger. Väldigt fin blandning och väldigt fina färger. Försökte få en bild på den redan igår kväll men de blev aldrig riktigt bra, så försökte idag igen när dagsljuset var framme. Mycket bättre trots att inte bilderna blir rättvisa gentemot hur fin buketten faktiskt är.

Höll på att skriva att onsdagen lider mot sitt slut, fick hejda hjärnan direkt för det är ju bara tisdag. Eller bara och bara, dessa två dagar har gått rätt fort, så det ska bli skönt med onsdag imorgon. Dagen har gått bra, eleverna har fått pilla sönder massa teknikprylar och sen skapa nya uppfinningar, med deras fantasi blev det rätt många nya tekniker. Sedan en kort stund på fritids innan jag åkte råka vägen hem och har sett både gårdagens och kvällens avsnitt av paradise hotel. Programmet som jag knappt sett på typ sisådär tre år. Tänkte ge det en ny chans i år, men redan i första avsnittet insåg jag varför jag egentligen slutade kolla.

Jag har även fått hjälp av mina få kollegor som är massörer att anledningen till att jag har ont i min arm är för att jag har tränat bröstmuskler och mina bröstmuskler är för korta så måste göra en stretchövning för att få bort det onda. Smärtan strömmar ner från bröstmusklen och ner i övrearmen. Sen ska jag inte träna för hårt nästa gång och vara noga med att stretcha direkr efter träningen. Man lär sig verkligen något nytt varje dag. Ska sätta igång bröllop, begravning och dop, andra avsnittet släpptes igårkväll. Tipsar verkligen om denna serie, så bra!!

Gillar