Höstblomster

Va uppe vid 11 imorse, eller nae först vaknade jag vid 8, hade skitont i halsen och även kroppen, det var nästan som att jag inte orkade flytta på mig. Skit trist att känna sig så, men jag är jäkligt glad över att jag inte jobbade idag, jag skulle balla ur direkt. Har en svidande känsla i halsen när jag sväljer, i morse hade jag ont nu har det istället gått till att svida. Har därför valt att gå på halstabletter samt ipren hela helgen för att orka jobba nästa vecka. Har 3 jobb bokade hittills och vill mer än gärna orka åka på de. 

Har lyssnat på poddavsnitt idag från Big Brother, har aldrig ork att lyssna på de i veckorna, men nu så har jag gjort det och förberedd för nästa som kommer på måndag. Har också spelat lite badminton med Marika och Isak, Sam och Isak kom idag och ska vara hos oss i helgen, men jag är tyvärr inte hemma denna helg. Har precis suttit och kollat på Idol med Wilhelm och hans familj, supertrevligt! 

Nu är det dags för seriekväll. Idag kom Vampiare Diaries avsnittet ut så först ska jag kolla på det och sedan fortsätta på Supernatural! 😃

Gillar

Kommentarer