HEMMA I SOFFAN

Verklighetens ansikte = en del röda prickar i ansiktet efter att man är ivrig och pillar sönder finnar. Hur mycket folk än säger ”du ska inte klämma sönder finnarna, låt dom vara”, så kommer jag aldrig sluta pilla sönder varenda finne jag ser. Inte ens när man får jordens fulaste märken i hela ansiktet stoppar mig från att pilla. Jag har på riktigt fått en finne av att ha glasögon mer än vad jag brukar och igår när jag pillade sönder den, blev det såhär rött och fint. Trevligt!

Så sjukt segt att sitta hemma en hel dag för att man är sjukanmäld. Illamåendet är borta och jag har ringt till jobbet och sagt att jag är tillbaka imorgon. Annars har jag suttit med redigeringen av min egna bok, jag är fortsatt kluven ifall någon ska få läsa den. Men jag kanske behöver någon annans syn på den också, då jag har hela historien i mitt huvud och nedskriven på papper runt omkring mig. Någon annan kanske saknar vissa saker när man läser, det kan ju vara nyttigt att få någon annans kritik.

Förutom att sitta med skrivandet så ska jag ikväll se på Sveriges tredje match. Förhoppningarna är inte särskilt höga då de har förlorat de första två matcherna och spelet dom emellan har varit katastrofalt dåligt.

Gillar