HELLO NOVEMBER

- pinterest

Höstens sista månad är här, om 30 dagar kommer vi befinna oss i det som vi i Sverige kallar vinter oavsett om det är snö eller ej, men framförallt så är julen så nära nu. Men än är hösten kvar en månad till, vad tycker vi egentligen om november, årets nästsista månad. En månad som vanligtvis brukar kallas för den mest tråkigaste månaden på hela året, känner ni samma sak? Själv känner jag att november är en mellanmånad där man går från den finaste delen av hösten och halloween till att man bara väntar på december, julkalendern och alla julkänslor.

Fredag, ny månad och en ledig helg framför mig, hur skönt? Ledig helg blev det pga att jag tidigare veckan blev sjuk, nu är jag dock på bättringsvägen men en helg full av vila är det som gäller ändå. Risk för rastlöshet finns det gott om. Jag har sedan klockan 10 i förmiddags pluggat fram till 17. Med strategin att under hemstudiedagar plugga från 10-17 har lett till att jag verkligen pluggar och inget annat. Okej jag tog mig en paus för att gå till Ica och hämta paket från proteinbolaget som innehöll dessa proteinpulver.

Först vid 17 stängde jag ner böckerna eftersom att that'70 show b��rjade då. Ett utav mina mål för november är att ligga i fas med plugget hela kursen ut och än så länge ser det riktigt bra ut och det har gett mig en hel del på två veckor.

Fredag innebär annars att det ikväll är idolmys och jag ska ge mig på att göra "pizza piroger" till middag.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Som jag längtar efter julen alltså, hihi! 😍😍😍
nouw.com/matildaberlin
malinlinneaa
malinlinneaa,
Ja det är sjukt så mycket man längtar till just julen 😍😍🎅
nouw.com/malinlinneaa
SofiaElinor
SofiaElinor,
Kul med någon som har lite mer positiv inställning till November! Varje månad har sin charm ❤
nouw.com/sofiaelinor
malinlinneaa
malinlinneaa,
Haha positiv vet jag inte, men man måste nog ändå försöka ha den inställningen annars blir november en skitmånad 😊
nouw.com/malinlinneaa