HELGLÄSNING

Söndagen har verkligen gått i ett. Efter en lite längre sovmorgon klev jag upp och tog frukost framför Youtube. Det bästa som finns är att kunna se på Youtube direkt i teven utan några krångel. Direkt efter frukosten svirade jag om till träningskläder och tog bussen in till gymmet. På gymmet var det inte alls mycket folk, så idag kunde jag faktiskt göra allt som jag ville göra utan några konstigheter. Efter gymmet tog jag svängen förbi Åhléns samt svängde förbi jordgubbsståndet för att inhandla jordgubbar. Imorgon har jag planer på att baka ihop en frozen cheescake till på tisdag. Jag tog promenaden hem och svängde förbi och hämtade paket, paketet som jag väntat på att få hämta. Jag gjorde en ny beställning på Musli i förra veckan som jag längtat efter att få hem, då min nuvarande håller på att ta slut. Denna gång valde jag att skicka efter min favorit samt att göra en egen, plus att jag valde att göra en egen till Isak också, som älskar musli med bär i.

Efter vår veckohandling så började jag plocka i ordning hemma efter att jag varit på Åhléns och för att det behövs lite förändring nu efter snart två år i lägenheten. Sedan har jag njutit av värmen utomhus genom att börja läsa andra boken av "till alla killar jag har gillat". Medan jag var hos mamma och pappa fredag-lördag så bodde jag nästan i poolen tillsammans med den första boken, så den tog faktiskt slut. Dessa böcker är helt underbara (har sett första filmen, men vill inte se den andra förrän jag läst boken).

Söndagen börjar lida mot sitt slut och jag har börjat lyssna på After's soundtrack igen. Då jag precis läste på instagram att den andra filmen ska ha premiär i Sverige den 4e september. Syrran och jag har vår biodag planerad och klar. SOM vi har väntat på detta.

Gillar