HELGENS LUCKOR

Halva dagen har jag ägnat liggandes i soffan och andra halvan har jag spenderat i köket, knådat saffransdeg. Jag hade fortsatt en jäst kvar i kylen och den behövde användas innan den blev dålig, så lite extra lussebullar var inte helt dumt. Ännu en gång har jag tryckt frysen full, denna gång av bullar. Det kanske är dags för oss att renovera köket så vi får en stor kyl och en stor frys, för jag har ju förmågan att fylla upp utrymmet, haha. Kvällens hockeymatch var dessvärre ingen höjdare alls, inte bara för att vi förlorade utan för att spelet inte riktigt satt idag. Nya tag på tisdag igen.

Jag kommer till en början att stanna hemma imorgon, sen får vi se hur pass symtomfri jag är under morgondagen och om det blir något jobb på tisdag eller först på onsdag. Jag är fortfarande lite hostig och jag vill inte rusa tillbaka till jobbet förrän jag känner mig helt återställd. Som tur är, är det bara den här lilla hostan som är problemet, i övrigt har jag mått toppen hela helgen. Så lite tråkigt att inte vara tillbaka än, men bättre med några extra dagar än att bli sjuk snart igen.

11. Badbomb | 12. makeup remover | 13. ansiktsmask

I helgen har jag öppnat luckor som vanligt, tre luckor med rätt bra innehåll. Tre produkter som jag aldrig har använt från the body shop, så ser framemot att testa dessa.

Gillar