https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

HELGEN I BILDER

Ohoj vilken härlig helg! Gårdagen gick verkligen i ett efter att jag tog mig en riktigt lång sovmorgon då kroppen var rätt tung men efter några huvudvärkstabletter och nässpray så var jag återigen på banan. Eftermiddagen inledde jag med att poppa lite popcorn, knäppa en cider och se på Färjestads match mot Luleå. Den matchen var inte riktigt en av Färjestads bästa, dom tappade en hel del spel jämfört med tidigare matcher. Tyvärr en förlust denna gång, men dom vinner nästa vecka igen. Jag ska ju för tusan se båda matcherna LIVE så självklart vill jag se två vinster!

När Bea kom runt 17, så var det bara att plocka fram allt gott till kvällen. Både räkor, vitlöksbröd, ost och kex och några cider. Det blev en riktigt rolig kväll tillsammans. Eftersom vi inte har setts på 2,5 månad då vi har olika ämnen för tillfället så har vi en hel del att prata ikapp, så det tar aldrig riktigt slut! Men om två veckor kommer vi ses betydligt mer i plugget igen, när vi börjar en ny kurs! Men innan dess, så ska vi faktiskt ses redan på torsdag och se på hockey tillsammans. KUL att någon vill, har tid och råd för att gå på hockey, hehe.

Även söndagen har gått i ett. Strax efter att jag klev upp i förmiddags så tog jag bussen in till gymmet och brände av ett kortare söndagspass. Kom hem igen till 14 och har hunnit med att planera matlista och veckans lista samt varit och veckohandlat. Nu återstår bara att planera veckans inlägg här inne och strukturera upp plugget, så att det går i en rasande fart resten av veckan.

Gillar