HELGEN ÄR NÄRA NU

Så, vad tyckte jag om semifinal två? Först och främst, det är viktigt att kunna locka tittarna till ett bra framträdande. Att stå rakt upp och ner med någon bakgrund räcker inte riktigt. Det är även en fördel om man kan sjunga, och det vill säga live utan något studioljud som fångar upp. Vissa låtar som jag har lyssnat på, på Spotify har varit väldigt avgörande. Två utav dom var usla igår på scenen och efter att ha hört dom, var det inga låtar som jag ville ha vidare till finalen. Däremot gick mina favoriter vidare, det vill säga Finland, Schweiz, Grekland, island och Serbien. Nu ser jag framemot morgondagens final där Sverige startar nästsist, och efter Italien också som är favorittippad och som är min favorit i dagsläget.

Det är äntligen fredag! Idag blir jag sådär löjligt lycklig över att det är fredag. Jag har känt mig mycket jobbtrött den här vecka och är oerhört tacksam över att det snart är helg. Det är knappt två veckor kvar innan skolan slutar och sommarlovet börjar och det börjar märkas både på eleverna men också på oss personal. Man orkar inte alls på samma sätt som tidigare, man tar inte alla kamper med dom om det inte behövs.

Jag slutar vid 17.10, det är en lång fredag som väntar. Jag tänkte att jag skulle ta och åka och fixa inför morgondagen direkt efter jobbet eftersom att jag har bilen. Både cider och snacks behövs för att det ska bli en sån härlig Eurovision kväll som möjligt. I övrigt blir fredagen lugn, kanske att jag ser första matchen i hockey - VM också. Sverige spelar inte förrän imorgon.

Gillar