HELGEN

Helgen lider mot sitt slut. Gårdagen spenderade jag med att först åka hem till min syster för att sedan gå till stationen och möta upp Isak och Sam. Därifrån gick vi vidare till Steves Coffee för att äta lite mat. Verkade som alla ville äta lunch just där igår, för det var fullt runt halv 1, men trots det så fick vi ett bord tillslut. Efter lunchen tog vi promenaden hem till Marika och stannade där en kort stund innan vi gick mot bowlingen.längesen jag bowlade, så igår var det riktigt roligt! Jag tror faktiskt att vi allihop hade väldigt roligt. Isak åkte tyvärr hem efter bowlingen och Sam följde med hem till mig. Under kvällen spelade vi Wii, såg på så mycket bättre och avslutade med en film som gick på teven. Idag har vi inte hunnit jättemycket tillsammans, Sam fick vara kvar här hemma medan jag och Wilhelm cyklade till affären och vid 14 åkte jag och Sam hem till mamma och pappa. Och därifrån skjutsade vi hem Sam innan vi landade på hockeyn i Mjölby, fem minuter innan matchstart.

Matchen i Mjölby då. Jo, men det gick väldigt bra. Vi åkte dit med inställningen att det skulle bli en tuff och jämn match, men i andra perioden hade Mjölby 4-1 och där och då kändes det rätt lugnt inför tredje. I tredje perioden var det en väldigt jämn match och det blev endast 1-1 i perioden, men vinst med 5-2. Nu verkar det som att vi inte kommer se någon mer hemmamatch på några veckor, då pappa är upptagen nästa helg och jag helgen därefter.

Hemma igen till 19 och har hunnit laga mat och bädda rent i sängen. Nu ska jag ta kväll och krypa ner i datastolen och spela sims i några timmar, KUL!

Gillar

Kommentarer