https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

HEJ SEPTEMBER

Men sakta i backarna. Hur kan det ens vara möjligt att vi är i den nionde månaden år 2020? Hur sjukt att det endast är fyra månader kvar av året? Idag känns det som att vi kliver in i ett nytt kapitel för det här året, det kommer inte se annorlunda ut jämfört med våren men det kommer inte heller se ut som en vanlig höst. För mig är hösten den mest fantastiska tiden på året, då jag oftast som oftast avslutar speedwaysäsongen och går mot hockeysäsongen. I år är inte känslan densamma eftersom jag varken har fått se på speedway live eller kommer få se på hockey live. Men trots det så är längtan oerhörd och det är endast 18 dagar kvar till premiär.

Förutom detta, så känns hösten som en nystart. Det är dags att byta gardiner, filtar och kuddar så att det matchar höstens alla färger. Och tända ljus i lägenheten och ha det allmänt mysigt i soffan. Men det bästa av allt är alla mysiga jackor som man får ha på sig. Jackor som är för varma för sommaren men för kalla för vintern. Det är något fantastiskt med detta mellanväder.

Trots att mina ögon klibbar av trötthet så är jag taggad på den här dagen. Det ska nämligen vara en typisk höstdag ute i skogen.

Gillar