HÅLLER MIG HEMMA

Helg = ledig.
Jag tog en extra lång sovmorgon eller egentligen inte sovmorgon utan jag låg och drog mig i sängen fram till 12.30. Hade ingen anledning till att gå upp då man ändå håller sig hemma så gott man kan. Enda gången jag rörde mig utåt idag var när jag gick en kort sväng till Ica och upptäckte att samhället har börjat hamstra där också. Vi får väl se hur det blir med vår veckohandling imorgon, om det finns några varor kvar till resten av befolkningen. Bunkrar ni också upp eller blir ni irriterade som jag att folk endast tänker på sig själva?

Sedan gick jag hem igen och har hittills endast tagit hand om ren tvätt, slängt in tvätt i tvättmaskinen och kollat runt på sociala medier. Så fort solen har passerat vårt vardagsrumsfönster ska jag sätta igång just dance en stund, för att ha nånting att göra en stund. Lördagen kommer annars bara vara lugn med noll planer, utan ska göra det som jag känner för. Vad gör ni en ledig lördag?

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Vilken skön morgon, at ligga & dra sig så länge 💛 jag har varit hos mina föräldrar en stund under eftermiddagen 💛 haha, jag är precis som du.. vi hamstrar inte men vi köpte hem lite extra av allt igår så vi i alla fall klarar oss nästa vecka OM vi skulle bli sjuka.. folk var helt galna.. det var tomt på hyllorna & deras kundvagnar var berg.. blev också irriterad över hur egoistiska folk är. det finns faktiskt dem som inte väljer att hamstra, ska de vara utan då? 😤 hoppas du har en fin lördag vännen 🌸
nouw.com/emmaakarlegrund
malinlinneaa
malinlinneaa,
Undrar om dom har slutat hamstra nu och vi resterande också kanske kan få möjlighet att handla matvaror 🙈😂
nouw.com/malinlinneaa
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men snälla va gott det ser ut! <3
nouw.com/matildaberlin
malinlinneaa
malinlinneaa,
IP: 82.99.3.229