GULDKORNEN I LÄGENHETEN

Att inredningen är mitt största intresse kan knappt ha undgått någon av er som läser min blogg dag in och dag ut. Jag är ständigt igång med att ändra om, köper nya grejer att inreda med och har fått ett ännu större intresse för växter. Bland annat så växer mina palettblad så att det knakar och jag älskar att ständigt se mina murgrönor och monstera växa till sig.

Förutom alla gröna växter som jag numera pryder mitt vardagsrum med, så är även posters och ljus en annan favorit i lägenheten. I vanliga fall brukar jag bara tända värmeljus, då jag inte riktigt litar på stearinljus. Men stearinljus är betydligt mycket snyggare och något som jag gärna inreder allt mer med.

Det finns annars lite för många plastväxter som har hängt med från mitt barndomshem. Det senaste året har jag börjat köpa plastväxter i form av vete och andra kvistar. Det beigea verkade ta över en hel del i min lägenhet när färgen blev populär i början av året.

Detta är några av mina guldkorn i lägenheten, kan kort och gott säga att vardagsrummet är min favoritdel av lägenheten, då den är snyggast inredd!

Gillar