https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

GÅRDAGEN I MÅLILLA | DAGENS EFFEKTIVITET

Det var inget snack om saken att det var mycket bra speedway väder när vi kom fram till Målilla. Men vi alla hade på känn att ovädret skulle komma och så blev det. Strax efter halv fem började regnet ösa ner och trots regnkläder stod vi och tryckte under det lilla tak som fanns och ändå blev vi blöta och fuktiga. Satt med fuktiga kläder hela kvällen, fast torkade snabbt ändå då jag valde att ställa mig upp vid varje sladdpaus och fläkta kjolen, haha.

Speedwayen var också riktigt bra. Det brukar ändå vara väldigt bra speedway när det har regnat en del innan och de har fått jobba med banan. Vanligtvis har vi två svenskar i GP men igår hade vi även ett Wildcard, så vi hade tre svenskar att heja på. Sen hejar man ändå på andra också, för vi har favoriter från andra länder också och det är mer kul att se på speedway om man plockar ut några att heja på lite extra. Vi lämnade Målilla strax efter tio och var inte hemma förrän efter tolv. Frusen och kall bäddade jag ner mig i sängen och somnade nästan direkt.

Söndagen har jag sedan ägnat åt att sitta med skrivandet, det har gått förvånansvärt bra i flera timmar nu! Jag och Wilhelm tog en sen veckohandling också vid 18. Har precis fått i mig middagen och tänkte 1-1,5h med skrivandet nu innan det väntas en full arbetsvecka igen. Känns skapligt konstigt att mitt förmiddagsuppdrag nu, i stort handlar om att planera eftermiddagarna på fritids och allt vad det innebär jämfört med förra läsåret då jag hade specifikt uppdrag i klassen och hade full rulle från att dagen startade till att dagen tog slut. Att vara ansvarig har varit det jag har strävat efter sedan jag började plugga, nu i höst fick jag det. Får se om det är lika kul som jag har föreställt mig, ser ändå fram emot att planera imorgon bitti.

Gillar