FRUKTANSVÄRT KALL DAG

Just nu består verkligen min egna vardag av pussel. Jag kommer alltid hem och sätter mig vid detta direkt efter att jag startat upp Big Brother. Det känns inte som att min kropp orkar något annat för stunden. Jag ligger lite mittemellan med mitt humör, speciellt såhär i slutet av vintern och början av våren. Jag känner skillnad på mitt humör dagar där det är sol och plusgrader och dagar då vi fortfarande får minusgrader och halvtrist grå himmel. Min kropp vill så gärna ha vår nu, jag är nöjd över den vinter vi fick men nu räcker det.

Dagen i sig har gått bra! Bästa dagen hittills den här veckan. Mötet gick bra och numera har jag fixat så jag kan ha tre nya körlektioner. Sen gick bara dagen förbi hur snabbt som helst. MEN hur i helsike kunde det vara så kallt idag?? Igår hade vi 10 plusgrader och sol och idag var det på riktigt typ 3 plusgrader och molnigt. Kändes snarare som minus 10 emellanåt. Fruktansvärt vilken kall vändning. Cykelturen må varit frisk men djävulskt kall och inatt ska det bli ännu kallare så imorgon tar jag återigen bussen.

Har nyligen kommit ur en kokhet dusch. Duschade så varmt att jag nästan svettades när jag väl gick ur duschen. Jag fortsätter min kväll i soffan framför Big Brother och med pusslet på bordet. Jag längtar så till den dagen då jag orkar göra något annat än att sitta i soffan. Jag behöver verkligen vända denna negativitet till positivitet så att jag får lusten att göra något annat.

Gillar