FREEEDAG

Godmorgon. Idag var det svårt att komma fram ute på vägarna, oplogad nysnö i mängder är inte lätt att gå i just nu, men om det hinns ploga under dagen och inte snöar samtidigt så kan detta bli en bra vinter. Bussarna är dock försenade pågrund av väglaget, men trots det så hann jag med en buss tidigare som var försenad, så förhoppningsvis missar jag inte tåget som det ser ut nu.

Fredag igen! Var det inte fredag rätt nyligen? Veckorna går läskigt fort ibland tycker jag. Men fredagar är alltid välkomna oavsett om de är korta eller långa. Idag har jag en lång eftermiddag på fritids innan det blir helg för min del. Fredagseftermiddagar är sällan jobbiga att jobba, så detta lär inte bli några problem alls. Vi kör som vanligt utelek innan mellis och film efter mellis tills att alla barnen åker hem.

Min fredag består inte av några stora planer i alla fall. Det blir en kväll hemma bara, antingen vid teven eller en stund framför Sims. Har faktiskt längtat efter Sims hela veckan, så det lutar åt det ikväll, kul!!

Gillar

Kommentarer