FREDAGSLISTAN

♠️ Trots att vi haft knappt 15 barn på avdelningen har det känts som en vecka full av kalabalik.

♠️ Det är helt sinnes vad idéer jag har fått den här veckan. Jag fattar inte vad inspirationen kommer ifrån, men helt plötsligt har jag världens historia inblandat i mina böcker.

♠️ Jag är beroende av ett mobilspel. Jag spelar ständigt, både på mina raster, när jag åker till jobbet, hemma i soffan och precis innan jag ska sova. En kollega skrev att jag hade fått henne att börja spela också, kul ju!

♠️ Jag gör en allmän ursäkt här på bloggen och säger ”förlåt alla nära och kära som jag inte skriver med varje dag längre”. Jag fortsätter skylla på boken och den andra lilla världen som jag är insatt i just nu.

♠️ Jag har förstått att Sverige åkte ur EM i veckan. Har själv inte sett en enda match, så intresserad är jag av fotboll. Alltså inte alls.

♠️ Jag har försökt följa speedwayen i år men jag blir bara besviken när piraterna år efter år bygger ett dåligt lag. Jag tänker inte klanka ner på alla förarna individuellt, men alla känns okända och väldigt unga (min känsla). Jag saknar att ha en ”storstjärna” i laget som man alltid haft innan, men jag vet inte om det bara är ekonomiskt av klubben eller om dom vill satsa på något annat. Bra går det inte i alla fall.

♠️ Helgen har aldrig känts så långt bort som den gjort den här veckan. Veckan har varit hemskt lång och varje dag har gått otroligt segt.

♠️Jag vill påbörja något projekt, men all motivation och inspiration är helt borta. Min hjärna och kropp tar liksom paus från livet såhär på sommaren och startar om igen när höstterminen börjar. Då får hjärnan på högvarv igen.

Gillar