https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

FREDAGSLISTAN

☀️ Vilket fantastiskt väder vi har haft. Så fantastiskt att jag i onsdags glömde smörja in mig och inte tänkte mig för när vi var ute större delen av eftermiddagen. Brände mig i nacken ordentligt.

✍️Idéerna till boken fylls på hela tiden. Oftast kommer jag på något på kvällen när jag ska sova, skriver det i ett utkast i anteckningar och sen försöker jag formulera det i texten. Häromdagen kom jag på en idé påväg till jobbet, så var tvungen att skriva ner det i ett utkast direkt.

🥳Skolan är slut och det är dags för sommarlov. Sommarlovet som jag spenderar på fritids tillsammans med dom barn som fortsatt inte är lediga och innan jag själv får gå på semester.

🍅 Det börjar ta sig på balkongen. Bland grödorna i alla fall. Sockerärter blir det nog några stycken, sen är frågan hur det blir med tomatplantorna, blir det några tomater i år?

🚗 Jag kan tycka att det är tråkigt att jag inte känner någon lust för att köra bil längre. Jag ser inget hinder alla gånger, men jag har ändå känslan ”äh, jag kan ta tåget. Det är skönare”. Jag är ändå bekväm med tåg och buss, och jag kan skriva på boken på vägen. Jag hoppas att detta bara är en sommargrej och att jag redan till slutet av sommaren/början på hösten är tillbaka i bilkörandet. Ibland får man passa på att köra på helgen bara för att inte tappa allt på en gång, men då vill jag ha en anledning till att behöva köra.

☀️fredag och både Eagles och Younger släpper nya avsnitt. Fantastiskt!

Gillar