FREDAGSLISTAN

🦋 Igår fick jag hem smakbox, hur mysigt! Precis i rätt tider när jag inte har något gott och kul hemma, inget passade så bra som denna box just nu.

🦋 ASSÅ OMG! After we fell har premiär i september. Som jag längtar efter den tredje filmen, så pass att jag har blivit besatt på nytt och läser minst tre kapitel per dag i boken. 300 sidor av 900 är lästa.

🦋 Men vilken vecka. Onsdagen var en sån kul dag att jobba, speciellt efter att jag fick utrymme att leka med barnen och eftermiddagens skrattattack. Sen har varje dag varit rolig jämfört med en kamp som tidigare.

🦋 Wilhelm har gått och blivit sjuk, vilket innebär att han har bosatt sig i soffan. Under dagarna/kvällarna har han snott mitt soffhörn och jag får se på teven i sovrummet. Och på nätterna har jag nu fått sova ensam för att undvika smittan från honom. Vilken konstig inställning det blir för mig som annars bor i soffan hela dagar efter jobbet.

🦋 Jag har tappat fotfästet i verkligheten. Allting beror på att jag ännu en gång har fastnat i min bokvärld, bokvärlden som jag själv har skapat sen den dagen då jag började skriva på den här boken. Men också för att jag återigen har krupit in i After-världen i och med att tredje filmen snart är här.

🦋 Det är svårt att hitta en bil som man verkligen vill ha. Då jag har siktet inställt på en viss modell, visst märke och en viss färg så är det svårt att hitta exakt den jag vill ha. Speciellt när det inte verkar säljas så många av just den just nu.

🦋 Tidigare i veckan hade vid 15 plusgrader och sol. Riktig vårvärme och det kändes skönt att vara utomhus utan att frysa. Igår var det som att knäppa med fingrarna och det var både kallt, snö och regnigt.

🦋Den här helgen ska jag ägna åt att odla lite allt möjligt. Har inte haft tid för det innan men nu har jag tid för det och då får jag passa på att göra det.

Gillar

Kommentarer