FREDAGSLISTAN

☀️VÄDRET. Vi har fått över 10 plusgrader i flera dagar

☀️ Veckan har varit väldigt annorlunda men så givande för både min kropp och mitt psyke som har mått otroligt bra den här veckan.

☀️Det är dags att ställa om klockan på söndag, till SOMMARTID!

☀️ Två träningspass är gjorda den här veckan. Känns otroligt skönt att komma tillbaka igen och även fast träningsvärken gör ont så är den mycket efterlängtad!

☀️Körlektionen i tisdags gick perfa! Nu håller jag tummarna för att mitt körprov går minst lika bra som den körlektionen om inte snäppet bättre.

☀️LÖN! Jag har så längtat efter att mitt konto ska fyllas på, inte för att jag behöver något särskilt utan bara känslan av att jag kan ta en tripp till stan och fixa en ny klocka då min har gått sönder. Har känt mig så naken på min arm i över en vecka.

☀️Att planera upp en vecka i minsta detalj har verkligen gett mig ett helt annat perspektiv. Det känns som att jag får mer gjort av att planera upp dessa små grejer istället för att jag ska hamna i soffan direkt när jag kommer hem varje dag.

☀️Jag har haft en helt fantastiskt bra vecka. Det gör att jag inte ens har någon fredagskänsla då jag inte har behövt längta till en lugn helg som jag annars brukar behöva då mina veckor i vanlig ordning är rätt intensiva.

☀️Nu väntas två kortare arbetsveckor i och med påskledigheten. Ska bli så skönt att hoppa över några extra arbetsdagar.

Gillar