FÖRSENAD 25 ÅRSFEST

Det är så fruktansvärt kul att fixa med dekorationer och förbereda för en fest eller tillställning. Sen när det är över, så känns det så himla tråkigt att plocka ner det, så jag låter allt sitta kvar en stund till! My kom hit redan vid 16 igår och fixade ihop den här fina ballonggirlangen, som jag flitigt hjälpte till med genom att blåsa typ 30 ballonger. Tycker den blev så fin och speciellt i och med att temat var glitter/silvrigt, främst för att det är svårt att hitta glittriga dekorationer.

Resten av folket kom vid 19 ungefär. Först fick alla en liten fördrink och sedan slog vi oss ner i soffan. Jag fick öppna paket där jag fick en karaff från serien Taple Top, har några glas sedan innan och sen fick jag två Piccadilly formar och såklart ett helt gäng tulpaner! Hade inga särskilda aktiviteter planerade utan det blev några timmar med gott snacks, god dricka och en väldans massa prat. Vi körde även ett spel med bara massa frågor, för att det kan vara riktigt kul att bara ta ett varv med frågor! Men annars tycker jag faktiskt att det var en bra och lugn kväll med oss fyra tjejer och jag hoppas att alla andra också kände så. TACK FÖR KVÄLLEN!

Vid halv ett åkte alla hem och jag lade mig i sängen direkt och somnade väldigt fort. Sov till 11 och sen dess har jag faktiskt både städat i lägenheten, slängt in en tvätt och skrivit matlistan. Just idag var det svårt att komma på mat, känns som man nyss åt allting gott. Men det blir nog några goda maträtter i kommande vecka.

Idag är det veckohandling som gäller och förutom det kommer jag hänga hemma i lägenheten. Dels tänker jag lägga ner lite tid på bloggen och samtidigt lyssna på väldigt mycket bra musik och sedan tror jag att jag under kvällen ska antingen spela sims eller fortsätta med skrivandet.

Jag hoppas ni har haft en helt fantastisk helg och får en bra söndag!

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,

Det blev en rolig och mysig kväll!! 😍✨ lånar några bilder av dig, fotade inte så mycket 🙈

nouw.com/amandasääv
malinlinneaa
malinlinneaa,

Gör det! jag fotade inte heller något förutom dessa, haha 😃 är alltid dålig på att fota under såna här kvällar, hahah!

nouw.com/malinlinneaa
isvarmt
isvarmt,
Ååhh va mysigt 😍😍
nouw.com/isvarmt
malinlinneaa
malinlinneaa,