FÖRRA HELGENS PROJEKT

Jag fick lusten att byta bort bokhyllan i sovrummet och istället ställa in en kallax hylla där. Bokhyllan står numera i klädkammaren medan hyllan har fått en bra plats i sovrummet. Dock behöver jag fixa några skåp eller lådor till hyllan så att man kan använda hyllorna bättre. Saknar även en spegel att ha ovanför också, bara för att jag kan ha det nu. Skulle bli så fint!

Jag valde också att ändra om lite i detaljerna och har därför valt ut några böcker som får ligga framme och vara som "underlägg" och sedan fick jag plats med mina nya vaser och blommor från ikea. Dock har den ena fått byta plats men som jag inte nu har på bild. I och med dessa små projekt som jag hann med förra helgen fixade jag även i ordning två ramar med bilder på mig och Wilhelm.

Idag har vi lyckats städa både genom att torka ytor och dammsuga. Jag ska vara ärlig och säga att detta har inte varit prioriterat dom senaste veckorna. Men idag tog jag tillfället i akt och i pauserna så satte jag mig faktiskt ute på balkongen. Enligt prognosen ska det bli oväder under sen eftermiddag och kväll så inget mer balkonghäng idag. Jag ska i och för sig strax dra iväg till några butiker med pappa och sedan är det veckohandling innan det blir dags att ladda upp för en ny arbetsvecka.

Gillar