FÖR MYCKET TANKAR OCH ÖNSKNINGAR

  • Jag vill ha ljusare mornar och ljusare eftermiddagar så att jag återigen kan få börja cykla till och från tåget, är så trött på detta med att anpassa mig efter busstider.

  • Jag kan inte få nog av nya färska tulpaner här hemma. Jag blir nästan besatt såhär års, vill köpa nya buketter hela tiden.

  • Jag längtar faktiskt lite smått till våren. Ska vintern vara såhär tråkig, så kan våren lika gärna få komma nu. Fler promenader, sol, byta till sneakers och tunnare jackor är precis vad jag behöver nu!

  • Jag längtar efter att få fixa i ordning balkongen inför våren och sommaren. Just nu liknar den mer en soptipp.

  • OM jag är taggad för en ny säsong av Big brother? OHJA!! 15 februari är det dags igen!

  • Jag har börjat inse att jag inom kort (troligtvis) kommer ha ett körkort och kan köra runt på vägarna själv, det skrämmer mig faktiskt lite. Jag ska INTE ta ut något i förskott...det är mycket kvar som ska göras.

  • Jag är trött på dessa restriktioner. Jag är trött på att inte kunna ta mig iväg till en butik bara för att strosa runt, ta en fika med en vän eller att genomföra ett ordentligt gympass. Dessa restriktioner börjar göra mig deprimerad, speciellt under helgerna när man endast sitter hemma. Det passar inte riktigt mig, inte varje helg.

  • Jag har känt mig OERHÖRT omotiverad sedan 2021 började. ALL min motivation har verkligen försvunnit. Innan jul hade jag fruktansvärt svårt för att äta mat, hade ingen matlust alls, det är fortfarande en kamp men nu är det även fruktansvärt tråkigt att komma på maträtter, något som jag alltid har tyckt varit kul. Jag avskyr verkligen den här tiden på året, för all min motivation och inspiration är putsväck. Tror dessvärre att corona är en bidragande faktor också...men jag inspireras ändå alltid mer under hösten än vad jag gör under våren.

  • Ju mer jag jobbar med mitt förmiddagsuppdrag mer säker blir jag på att jag skulle vilja jobba som bildlärare på förmiddagarna. När jag pluggade bild i utbildningen så var jag helt hundra på att detta vill jag inte jobba med, men nu skulle jag kunna tänka mig det varje dag på förmiddagarna bara för att inte ha ett krävande uppdrag på förmiddagarna.

  • Jag är JÄTTETRÖTT på mitt jobb. Inte skolan i sig, men just där jag är placerad. Hade ingen bra magkänsla inför detta läsår och det blir tydligare att jag inte riktigt känner att detta är rätt. Jag längtar så mycket till den dagen då vi får önska inför nästa läsår. Tänker trycka på allting för att jag ska få en bättre placering.

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,

tullpaner är något jag med värkligen tycker om det ser så vårigt ut

nouw.com/amandamalmflod
malinlinneaa
malinlinneaa,