FLYTTKAOS PÅ JOBBET

Jodå, dagen har gått bra. Vad jag gjorde på jobbet? Jo jag fixade barnscheman, åtminstone för den kommande förskoleklassen och endast för vecka 32, jag har städat och möblerat om på avdelningen tillsammans med mina kollegor som jag kommer jobba med och sedan klippte jag ut nya pappers guldfiskar. Om jag har varit något med barnen? Inte så värst faktiskt. Det enda jag har gjort med barnen är att säga till dom att inte kasta saker, skrika och jag startade upp en film för att barnen skulle komma ner i varv efter allt flyttkaos som pågår varje år. Det fick åtminstone ner flera av dom och några hade svårare för det. Förstår också barnen. Att behöva gå på sommarfritids samtidigt som fritidsavdelningarna flyttar runt grejer i hela skolan och möblerar om rummen mitt i en verksamhet. Inte alls konstigt att det blir kaos i barnens hjärnor. Men tyvärr är det exakt såhär det blir när man avslutar en verksamhet och samtidigt ska påbörja en ny direkt, bara för att slippa ta allting sista veckorna innan terminen startar.

Jag gick från jobbet något tidigare. Tog tåget till Linköping och sedan bestämde jag mig för att ta en promenad hem samtidigt som jag lyssnade på podcast. Från skillnad till förra veckan, så lyckades jag med att både ta en promenad och lyssna klart på ett helt avsnitt av Tombola. Trots att jag ligger så fruktansvärt långt efter i flera podcasts just nu, så var det kul att lyssna igen. Har flera missade avsnitt från i november att lyssna ifatt på, men jag verkar ha hela sommaren till det.

Och nu har jag kommit till dagens höjdpunkt. Skriva bok och lyssna på musik. Återigen massa idéer, men har fortsatt svårt att få ner det i skriftlig text. Jag har för övrigt otroligt svårt att komma på efternamn. Förnamn har inte varit några problem då jag kan hitta både vanliga och ovanliga förnamn på nätet, men efternamn är svårare att hitta och ännu svårare att hitta på egna. Samma sak med städer och namn på skolor. Otroligt svårt. Jag vill inte använda mig av riktiga städer eller skolor, utan jag vill ha egna namn för det. Där sitter jag just nu fast. Men förutom det så skrivs det nytt hela tiden.

Gillar