FLIP TO CHANGE

Ni vet när man bara behöver något att tugga på när sötsuget kommer fram? Min senaste metod har varit ett ta ett tuggummi varje gång jag blir sugen på något, vilket inte alltid är bra för det blir en hel del tuggummin som jag lurar magen med. Därför skulle jag vilja tips om flip, en sockerfri liten godisbit som passar utmärkt när man bara behöver något lätt i farten. Dessa är fantastiska goda! Den med jordgubb/hallon fick jag i en smakbox tidigare och det var första gången som jag åt den. Idag när jag såg dessa igen på Ica och var sugen på något, köpte jag även hem cola/lemon och den var minst sagt lika god. Dessa är så goda att en påse kan helt ärligt ryka på två sekunder. Perfekt när man är sugen på något litet bara.

Hur har er dag varit? Min har jag spenderat i stort sett med min favoritkollega Eva. Hon som jag har haft turen att jobba bredvid i alla mina år och som jag visste att jag skulle sakna som mest när jag började plugga. Det här läsåret har jag återigen fått jobba med henne men till hösten byter hon till grannavdelningen. Både hon och jag hade ändå önskat att få jobba med varandra men nu blir det ett år på olika avdelningar.

Vi har i alla fall haft en rätt så lugn dag. Vi valde bort lekparken på grund av noll ork att ta en promenad dit. Barnen fick istället fritt spelutrymme att leka inomhus. Vi personal har även hunnit med att både rensa, städa, organisera och strukturera. Lite så det är att jobba nu under sommaren. Man låter barnen leka och själv tar man hand om avdelningen. Mycket bra fördelat tycker jag faktiskt, på sommaren ska man inte ha massa måsten att göra helt enkelt. Kom ifrån jobbet bara några minuter tidigare, gick förbi stan och sen tog jag bussen hem. Kollar för stunden på speedway då piraterna faktiskt kör hemmamatch, rätt så jämnt hela matchen men smederna leder just nu och det är sista heatet som gäller nu.

Gillar