FEM SAKER SOM JAG SER FRAMEMOT JUST NU

⛄️ morgondagens frisörbesök! Det är alldeles för längesen sist, så nu behöver verkligen håret en uppfräschning igen och jag ser framemot att bli fräsch igen.

⛄️ första december och julkalendern. Har inte läst jättemycket om årets kalender, men oavsett så är det alltid ett måste att kolla på. Längtar efter den mysiga känslan när man ser på julkalendern och tänder ljus på morgonen innan man åker till jobbet.

⛄️ snön! Jag tycker att vädret vi har nu är både tråkigt och livlöst. Det är gråa dagar, ett ständigt mörker och en kyla som är som kallast. Med lite snö livar det upp naturen och det blir även lite ljusare ute igen och trots minusgrader är det inte så kallt som man först tror att det borde vara.

⛄️ min födelsedag 🎁 . Att fylla år är något som jag alltid har prioriterat högt, både när det gäller att få paket, bjuda in folk som ska fira mig och att få fixa inför detta stundande kalas. I år kommer det inte bli som jag hade hoppats, nu när man fyller 25 år. Tjugofem är ändå något som man faktiskt firar ordentligt, men för min del blir det inte så, inte tillsammans med familjen i alla fall på grund av omständigheterna med Corona. Men trots det längtar jag till att få fylla år.

⛄️ allt som har med jul att göra. Jag är redo för att spendera helgerna med att pynta och fixa, men också att få baka allting gott som behövs under månaden. Det vill säga ett par pepparkakor, lussebullar och någon julgodis.

Gillar