FEM JUST NU

⭐️ Det värsta jag vet är att gå och lägga mig samtidigt som jag avskyr att gå upp på morgonen. Klockan är oftast alldeles för mycket innan jag kommer i säng och jag är alltid sur på morgonen om jag inte får vakna på egen hand.

⭐️Varför går varje helg så otroligt fort? Två dagar har aldrig svischat förbi så fort som just helgens två dagar.

⭐️Jag är otroligt sugen på att fixa med balkongen men vädret är fortfarande inget vidare kul. Jag vill köpa ett nytt bord, ny hylla, lägga trallplattor, odla och plantera hela sommaren.

⭐️Jag är super pepp när det gäller att kolla bil i helgen. Allt jag önskar är att vi faktiskt åker hem med en egen bil, men då måste mycket klaffa bra och att de finns kvar hos bilhandlarna när vi åker på lördag.

⭐️Sedan jag tog mitt körkort känns det som att det är någon som vill säga mig att en bil behöver köpas NU! I fredags var tågen försenade och längtan efter att ha en bil i den stunden var helt galet stor. Likaså imorse när tåget stod stilla i Linköping på grund av en olycka längs med sträckan till jobbet. TÄNK OM jag hade haft en bil nu, då hade detta med att ta sig till jobbet inte ens varit ett problem idag. Men imorse då satt jag fast i Linköping och kom inte fram till jobbet förrän en halvtimme senare, kunde ju i och för sig varit värre.

Gillar

Kommentarer