FANTASTISK KVÄLL OCH ANDRA LUCKAN

Halloj! Onsdagar går alltid i raketfart🚀. Underbart tycker jag. Faktiskt den enda dagen som rullar på utan några konstigheter, kanske för att det är så mycket att göra, konstant. Från möte till läxläsning, till en eftermiddag med pyssel och sedan utelek innan hemgång. Det är ju knappt att man sitter ner i en sekund. Men jag gillar det, jag gillar när allting går i ett och man inte hinner bli rastlös eller uttråkad.

Vid hemgång åkte jag förbi stan. Skulle främst bara köpa ny mascara och kolla hyacintvaser till mamma. Fann båda två, plus en ny foundation och julklappar till Molly. Dessa små stopp i stan är väldigt många just nu, men det är väl så i dessa tider. Väl hemma har jag fixat middag, pluggat körkort, öppnat luckan i kalendern, tänt det andra ljuset och även använt mig av produkten i dagens lucka. Och nej det blev ingen träning idag heller, men jag är inte bitter för det. Det finns väl fler dagar att träna på tänker jag. Nu ska jag plugga körkort en sista gång för idag och även spela Among Us. Jag är helt såld på det här spelet, ändå rätt kul! Det är jag och barnen på jobbet, äntligen kan jag hänga med i barnens intressen. Känns fantastiskt!

Hoppas ni har haft en fantastisk dag!

Från och med att december började kommer ni få ta del av en massa julbilder från mitt hem och en hel del tända ljus. Det är så min omgivning ser ut i detta nu. FANTASTISKT!

Gillar