FALLIT TILLBAKA I DÅLIGA VANOR

Har alltid älskat denna med saltlakrits, men den har bara funnits som en stor chokladkaka och därför har det inte blivit så mycket av den. Men sen jag hittade denna i en mindre chokladkaka på endast 100g har jag hunnit köpa tre stycken, det hade ju nästan blivit mer värt att köpa en stor från början? Nu har jag i och för sig köpt en på vägen hem någon gång och sen har jag köpt en under min rast och haft i väskan när sötsuget har kommit ifatt en. Jag har dessvärre fallit tillbaka i det där mönstret av godsaker som jag jobbade bort i och med viktväktarna. Nu har jag återigen börjat slösa pengar och det är på helt fel saker kan jag tillägga. Det är för mycket nocco, choklad (finnarna börjar komma fram, tro det eller ej) och även andra små godsaker. Jag vet inte hur jag ska få stopp på mig själv riktigt, jag kanske bör börja registrera allting i viktväktarna återigen, så att kollen ändå finns där.

Ae, men hur fantastiskt med fredag och helg på det? MEN var i all sin dar försvann fredagen? Enda nackdelen med att sluta vid 17.10 och sen åka iväg och göra saker på vägen hem. Det tar så himla mycket tid. Jag tog svängen förbi city gross direkt, eftersom att jag hade bilen. Jag tänkte även ge mig på systemet, men det kunde jag ju rent ut sagt glömma för den kön var inte att leka med och jag köar inte för lite cider, haha. Får se om jag kanske ger mig på en sväng dit imorgon, det beror på vad jag har för humör på morgonen och vad jag orkar innan hockeyn som startar vid 11.

Medan de flesta andra följer Masked Singer (det har jag förstått på mitt jobb att dom flesta göra, alltså även barnen. Alla förutom jag), så kommer jag spendera min kväll med en genomlyssning av finalbidragen inför imorgon, kanske lite Big Brother och fortsätta skriva på boken och förmodligen anstränga mig för att korrekturläsa det jag hittills skrivit.

Gillar