ETT SENT GODMORGON FRÅN SJUKSTUGAN

Kort och gott skulle jag säga att jag mår bättre än igår. Men det har ändå varit tungt och jobbigt att vakna. Det har varit tjockt i halsen och har inte alls kunnat hosta på samma sätt och jag har haft täppt näsa hela morgonen. Jag har därför inte gått ur sängen utan bara somnat om hela tiden, fram till att klockan blev 12.30. Nu kanske det ändå är dags att kliva upp ur sängen och byta till soffan. Kommer ju förmodligen få större möjligheter att både hosta och andas genom näsan när jag sitter upp.

Så glad över att jag bestämde mig för att vara hemma redan igår. För det har varit behövligt att få sova tills att jag har vaknat och kunnat känna efter hur jag egentligen mår. Inte så farligt längre, men ändå sjuk. Det kommer bli en lång helg hemma i lägenheten.

Idag hoppas jag i alla fall att jag kommer ha lite ork. Lite ork för att knåpa ihop lite knäck. Som jag väntat på att få göra knäck, men hittade aldrig knäckformarna i affären förra helgen. Men nu när jag äntligen har dom så är jag sjuk istället. Jag känner att jag måste göra något roligt här hemma också, så länge jag orkar.

Gillar