EN ROLIG LISTA

HAR DU?

ALKOHOL I KYLEN?

Nej inte ofta, utan endast bara vid de gånger jag har bestämt mig för att dricka en cider eller två.

NÅGOT HUSDJUR?

Tyvärr inte. När jag flyttade hemifrån trodde jag att jag skulle lämna min lilla kisse kvar hos mamma och pappa, men tyvärr så har han gått bort ute i skogen någonstans.

PUDER PÅ DIG?

Jajamen, idag är jag på vfu igen. Hoppas verkligen att jag håller mig på benen igen nu, jag vill inte bli sjuk och orkeslös, inte just nu.

NÅGRA FRAMTIDSPLANER?

Ohja, så många! Jag vill bo i ett stort hus med källare, stor trädgård och ha två barn, det är den främsta planen.

GYMKORT?

Haha japp. Om jag tränar så är det på gymmet det sker och då är det nästintill mer värt pengarna att ha ett gymkort än att köra på något annat.

NÅGRA MVG:N?

Nja, inga i grundskolan och på gymnasiet hade jag A i pedagogiskt ledarskap efter att ha hållit i en aktivitet med en fritidsgrupp. Vill nog inte själv se det som ett MVG/A men det står på pappret i alla fall.

NÅGOT BEROENDE?

Än är inte noccoberoendet helt borta, det sker att det slinker ner en eller två under veckorna. Jag är beroende av att ha nån grönsak varje gång jag äter middag, kolsyra (extremt dålig på att dricka vanligt vatten!), nylagad mat och att ha ett rent kök, får lätt panik när varken Wilhelm eller jag inte har tagit hand om disk/mat.

VILKEN?

TIDNING LÄSER DU?

Egentligen ingen, men reklamblad är extremt roligt. Allt från Dollarstore, ÖB, citygross och även Cellbes är de tidningar som jag ofta bläddrar i.

DAG FYLLER DU ÅR?

18 december, en helt vanlig dag i december.

ÅRSTID FÖREDRAR DU?

VÅREN. Älskar allting som hör våren till såsom vädret, vårtecken, glassnyheter och sopad asfalt!

VAD?

GÖR DU NU?

Just nu sitter jag och har rast på min vfu, strax ska vi ut och rastvakta innan det är återigen dags att ta sig an en eftermiddag på fritids.

GÖR DIG TILL EN BRA MÄNNISKA?

Jag upplever att jag är en person som är väldigt social. Tidigare i mina år har jag fått kommentarer om att jag är väldigt blyg och tystlåten, jag har dock alltid sett mig som tvärtom. Och idag kan jag säga att jag är rätt så pratglad i de flesta sammanhangen, ibland upplever jag mig som jobbig när jag blir för pratig.

GÖR DIG TILL EN DÅLIG MÄNNISKA?

Min upplevelse är att jag kan vara väldigt tråkig emellanåt, men det är bara så att mina intressen sällan klaffar med någon annans och då kan jag få känslan av att jag upplevs som tråkig eller att folk inte förstår att jag vill göra vissa saker som inte dom bryr sig om.

VILL DU ARBETA MED?

Fritidshem. Jag utbildar mig just nu till lärare inom fritidshem + bildämnet, och jag har under mina år sedan studenten endast jobbat med barn. Det är där jag trivs och jag vill verkligen inte göra något annat.

HAR DU FÖR STORLEK I SKOR?

Olika i olika skor, men mellan 38-40.

LÄSER DU FÖR BOK?

Just nu har jag börjat om på After - när vi tvekade (andra boken), då jag ska försöka färska upp minnet allt mer nu när andra filmen ska komma på bio i år. Så taggad!!

SKA DU GÖRA NU?

Ska ut och vara rastvakt innan det är fritids i eftermiddag.

Lista lånad av emmaengstrom

Gillar