EN LEDIG LÖRDAG

Idag har jag haft en HELT ledig dag framför mig utan några måsten eller planerade saker över huvud taget. Jag tog en rätt lång sovmorgon och jag har plockat "fram" balkongen igen efter ett halvår. Jag har tagit bort överdraget på möblerna, rullat ut mattan, rört runt i jorden och hällt i nya odlingsfrön i mina planteringslådor. Plastväxten som just nu står på balkongen ska jag i år slänga, för den har tappat för många blad och det är vad jag har fått städa bort på balkongen idag. Nu väntas det bara att köpa mig ett nytt balkongbord till soffan och en ny hylla. Det blir helt enkelt nästa steg.

Jag har även sett på grundseriens sista hockeymatch som jag tyckte att Färjestad hade i hela 50 minuter idag, men i de sista 10 valde de att släppa in Örebro allt mer och det kunde lika väl slutat med en förlust som en seger. Idag hade vi turen att se en seger. MEN dessa tabbar som dom gör efter 40 minuter kommer vara deras förlust i åttondelen, så nu gäller det att växla upp och orka i hela 60 minuter. Tre matcher mot Malmö väntas under nästa vecka och min magkänsla skriker "TUFFT", inte riktigt det lag som jag hade önskat att möta.

Jag och Wilhelm har nyss avnjutit en liten påskmiddag i form av gratäng, köttbullar, prinskorv och ägg. När man inte äter särskilt mycket på ett påskbord, så valde jag att göra det så enkelt som möjligt. Ska fortsätta min kväll framför Big Brother och med skrivandet i högsta hugg.

Gillar

Kommentarer