EN HELT LEDIG HELG

Underbart med en ledig morgon utan någon stress. I vanlig ordning brukar jag vara hemma hos mamma och pappa vid den här tiden då vi försöker övningsköra så mycket vi bara kan, men just idag passade det inte. Men det gör inte mig något, för jag kan behöva en helg att bara få sitta hemma och göra det som jag annars brukar få prioritera bort i och med slitet med körkortet.

Igårkväll spelade jag sims en stund in på kvällen, när jag sedan tröttnade satte jag igång After we collided, som jag fick hem på posten i måndags. ÄNTLIGEN. När den sedan var slut bäddade jag ner mig i sängen och började skriva utkast på telefonen. Ibland är det bara väldigt kul att låta sina tankar och fantasier skrivas ner och ibland går även flytet undan just under sena kvällar/nätter. Att jag har börjat skriva bok är nog det bästa med det här året än så länge, så kul!

Idag är det som sagt en helt ledig dag. Det enda som står på agendan är att jag ska se på hockey vid 15, ÄNTLIGEN! Färjestad har inte spelat på hela veckan och en match kunde inte passa bättre än just idag! Jag ska även förbi Ica en kort sväng för att köpa grejer till maten och nya tulpaner. Alla mina tre buketter här hemma har vissnat nu och ser allmänt tråkiga ut, så lite nytt och fräscht behövs verkligen. Solen skiner ju också, så en liten promenad kan ju absolut inte skada så länge det är ljust utomhus.

Gillar

Kommentarer