EN DAG VID VATTNET

Det känns som denna dag har varit alldeles för lång, efter att jag har legat vaken sen halv 6 imorse. Jag kunde aldrig riktigt somna om efter att Wilhelm åkte till jobbet, så jag bestämde mig för att hålla mig vaken. Efter en lättare frukost, tog jag mig en lätt promenad till gymmet, drog igenom ett lagom pass och sedan tog jag en promenad hem igen. Väl hemma hann jag med att duscha, äta lunch och sedan packa ihop väskan för att dra mig till Motala. Vid halv 2 mötte jag upp Emma och Amanda och vi gick till Östenssons för att köpa med oss lite picknick, sedan gick vi vidare mot Varamon och där spenderade vi nästan två timmar.

En väldigt bra eftermiddag. Det blev en hel del snack, umgänge, svalka fötterna och mycket god fika. Vi köpte med en kladdkaka, grädde, jordgubbar och vindruvor. En helt perfekt sommardag. Detta lär vi garanterat göra om, det var bra härligt att sitta vid vattnet.

Strax ska jag laga ihop lite middag innan jag intar soffläget framför Grimm. Morgondagen ser ut att bli en dag med träning samt njuta av vädret, men först ska jag försöka ta sovmorgon!

Gillar