DET ENA ELLER DET ANDRA

lakrits / choklad
- Ett oerhört svårt val faktiskt. Det är just dessa som jag alltid köper hem när jag är sugen på godis, eftersom båda är mina favoriter.

pizza / hamburgare
- Finns så många olika varianter. Oftast är jag alltid sugen på själva pizzabrödet, och då kan jag också välja pizzor med det jag verkligen vill äta just den dagen, typ som när jag beställer kebabpizza med sallad på, så gott! Den beställer jag för att jag är sugen på pizzabrödet men ändå på sallad, haha.

Kaffe / te
- Om jag måste välja något utav det, så blir det te men helst inget utav dessa. Jag är inget jättestort fan av att dricka varma drycker, däremot går varm choklad bra.

mjölk / vatten
- Dricker alltid vatten till maten och endast mjölk när det är oboy. Det finns dock stunder då ett kallt glas mjölk är vad jag är sugen på, men det är väldigt sällan.

McDonalds / max
- Alla dagar i veckan skulle jag välja McDonalds, tycker att det är godare och dom har oftast de jag är sugen på.

alkohol / läsk
- LÄSK. Har tappat suget för att dricka alkohol faktiskt och just nu är det mer läsk än något annat på helgerna bland annat.

sommar / vinter
- Kan inte välja mellan dessa, dom bidrar med två helt olika saker. Sommaren är underbar då det är både varmt, man håller sig mer utomhus och naturen är så fin. Medan vintern har både jul och nyår, samt en massa mysig snö som är underbart!

guld / silver
- Gillar silver snäppet bättre än vad jag gillar guld.

morgon / kväll
- Även denna är svår att besvara. Mornarna på sommaren är väldigt härliga, men när det är mörkt kan man istället sitta framför teven med tända ljus.

julafton / födelsedag
- Har alltid älskat julafton mer än min födelsedag. Men jag älskar att fylla år och skulle vilja göra en stor grej utav det, men har aldrig riktigt gjort det. Medan julafton innebär alltid så mysiga tillställningar och man träffar flera delar av familjen. ÄLSKAR JULEN!

nyår / midsommar
- Två helt underbara högtider, men nyår vinner denna. Nyår är så jäkla mysigt att styra upp och så jäkla mysigt att ha en helt fantastisk kväll innan man skålar in det nya året tillsammans med nära och kära.

mobil / dator
- Oj. Det beror nog helt och hållet på vad jag ska göra. I dagsläget skulle jag föredra datorn, då det är enklare att arbeta på den än att sitta med telefonen, plus att vissa spel är enklare på en dator.

stad / landet
- Stad! Landet känns så ödsligt, långt ifrån allting och bara väldigt ensamt. Nej, behöver ha folk omkring mig faktiskt.

lägenhet / hus
- HUS. Är uppväxt i hus och har testat på lägenhet och det har slagit mig flera gånger att jag föredrar ett hus där allting tillhör en själv. Man får även ha en trädgård och kan använda allting utan problem. Längtar till den dagen vi skaffar hus och flyttar från lägenhet.

bada / duscha
- Duscha. Trots att vi har haft badkar i mitt föräldrahem, så badade jag väldigt sällan då det tog en massa tid och vattnet blev kallt fort och sedan blev det långtråkigt. Jag gillar ändå att ställa mig under dom varma strålarna i duschen och kunna kliva ut när jag känner mig klar.

mat / godis
- Mat såklart! Skulle aldrig skippa en middag och istället trycka i mig godis, nejnej. Men godis är också gott!

sola / bada
- Varför inte solbada? Det är tråkigt att ligga i en stol eller på gräset och endast sola, och det är skittråkigt att vara i badet ensam om man inte leker med någon. Därför har jag istället börjat med att solbada, genom att sitta i badringen i vattnet.

fota / bli fotad
- Har inte alltid tyckt om när andra tar kort på mig, har känt mig väldigt obekväm. Därför står jag hellre bakom kameran än framför kameran, däremot om jag är med på att folk tar kort så kan det funka, men nja inte annars.

skräckfilm / romantisk komedi
- har tyckt om skräckfilm förut, men inte längre så romantiska komedier är nog det jag föredrar bäst.

fester / hemmakvällar
- Helt klart hemmakvällar. Att sitta bland flera olika människor är inte vad jag skulle välja i första taget, utan hellre en hemmakväll ensam eller med få vänner, så mycket mysigare!

Gillar