DET BLEV NÅGRA KÖP

Efter en cykeltur till dollarestore är jag nu hemma igen och har varit i åtminstone en timme. Cykelturen dit gick superbra, men hem var det motvind och himla tungt, men dagens träning är i alla fall gjord! Fick med mig lite grejer hem faktiskt. Hittade ett par snygga plastblommor som jag bytte med de förra som jag hade ställt fram. Detta blev superbra och det känns nästan lite mer vårligt nu! Bytte även bort duken på vardagsrumsbordet till en gul (ja jag längtar till våren), nu ska jag bara skicka en beställning på gula gardiner också.

Hittade även parfymer av Vera Wang, som luktade väldigt gott och självklart hittade jag handkräm och nagelkräm med doft av oliv, älskar verkligen handkrämer med doft av oliver, så gott!! Fick även med mig både lite godis och chips till helgen och småsaker såsom en ny nagelsax, hårborste och städservetter. Lagom mycket så att jag fick med mig allt på cykeln i alla fall.

Nu ska jag starta sims i några timmar innan hockeyn ikväll!! Det är ju äntligen torsdag och vid det här laget vet alla att det är hockeytorsdag hemma hos mig!

Gillar

Kommentarer

Mikaelastenmark
Mikaelastenmark,
fina blommor! jag älskar dollarstore, man kan finna så mycket fint & bra där 😊
nouw.com/mikaelastenmark