DET ÄR HEEELG

Som sagt, under natten hade det kommit en jäkla massa ny snö igen. Det var svårt att ta sig fram på cykelvägarna, men jag kan inget annat än att bara vara så lycklig över detta fina vinterlandskap. Bilden ovanför kunde jag även knäppa i morse 07.50, det känns ju galet skönt att det är ljusare om mornarna också nu och för varje dag som går, snart, snart kan jag börja cykla och ta promenader varje dag.

Fredagen har gått likt en dans. Förmiddagen flöt på och var inga konstigheter, skridskoåkningen gick även den helt fantastiskt bra, men ruggigt kallt om fingrarna. Tiden gick så fort, så helt plötsligt var det dags för fritids och innan jag gick från klassen vände jag mig till min elev, som jag alltid gör innan jag går för att han ska veta att jag går:
Jag: Hejdå, nu går jag.
Han: Va, ska du gå?
Jag: Ja, nu måste jag gå och äta min mat och sen är det fritids så vi ses på måndag igen.
Han: Jaha, jaja vi ses på måndag, hejdå, trevlig helg!
Det har varit en ruggigt bra förmiddag, kan jag även tillägga.
Fredagarna har blivit en dag där jag och min elev inte jobbar så mycket tillsammans, utan jag och klassläraren försöker släppa honom litegrann och låta honom vara med mer där klassläraren styr, så att jag kan hjälpa andra elever också. Så enda gången jag var med honom idag var under idrottslektionen och den första rasten, för den första lektionen var han väldigt självgående och klassläraren fick ta över på den sista lektionen, så att jag kunde ta rast eftersom att jag hade långfredag.

Började fritids med en lååång utelek i snön på nästan 1,5 timme innan mellis och sedan satte jag igång en fredagsfilm efteråt. Jag kan säga er att jag hade koll på alla barnen, i stort sett alla satt i klassrummet framför filmen, så inga problem den här eftermiddagen. När filmen var slut, så åkte nästan varenda en hem, så helt plötsligt var avdelningen tom och jag kunde ta ett tidigare tåg hem. Men direkt hem åkte jag icke idag. Det blev en tripp till ICA för att handla fredagsgott och hämta mitt senaste paket, posters från mitt älskade Färjestad. Inte nog med att jag går runt i Färjestadkläder hela dagar utan nu ska jag även dekorera mina väggar med dom, inte ett dugg missnöjd över det valet av inredning. Det enda laget som jag faktiskt har en sån kärlek för och den enda sporten som faktiskt betyder så mycket för mig. Helst av allt skulle jag vilja ha hockeysäsong året runt, se alla matcher live och inte missa en enda match, men det är svårt att hänga upp hela livet på en sport, haha. När jag har fixat mitt körkort och skaffat mig en bil, kommer jag ta mig till Karlstad så ofta jag kan för att se på livematch, för då kan ingen annan än jag själv hindra mig. Jo att ingen kommer kunna följa med, haha! LÄNGTAR tills den dagen när jag kan spontant köpa en biljett och bara ta bilen iväg på en match!!

Nu har jag i alla fall tagit helg sen några timmar tillbaka och jag ska just precis nu starta upp sims, för det har jag sett framemot med den här kvällen. Jag hoppas att ni får en fantastisk fredagskväll, för det ska jag ha!

Gillar