https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

DEN HÄR VECKAN

VILL JAG; Spela sims varje kväll. Jag vill avsluta varje kväll med att göra något roligt och då tänker jag mig att sims är det rätta valet. Samtidigt som jag kan aktivt välja att lyssna på eurovisionlåtarna inför Sveriges egna tävling "Sveriges 12a" som är 14 maj. Jag har i några veckor nu suttit framför serie och ibland även med det senaste pusslet, men jag känner för en variation. Och eftersom att jag jobbar tre dagar i veckan, kan det vara skönt att tänka bort plugget dessa kvällar utan att skapa massa stress.

SKA JAG; återigen prioritera vattenintaget. Under måndagar och tisdagar har jag otroligt svårt att dricka vatten, då det alltid finns godare alternativ i kylen. När jag jobbar är det inte alls lika svårt då jag hela tiden har min vattenflaska. Men trots det ska jag försöka hålla mig till vatten hela dagar fram till middagsdags, då får jag välja ett annat alternativ. Och sedan ska jag avsluta kvällen med två glas vatten. Detta kommer i slutet av veckan läggas till och bli ett av mina extra mål för maj-månad.

BORDE JAG; spara mina pengar. Nu i flera dagar har jag unnat mig lite nytt från stan, mestadels kläder. Och några köp även från nätet. Det innebär att jag har sisådär fyra paket att hämta ut i veckan. Men det som jag har köpt från nätet är mina posters som jag ska göra tavelvägg av och en tavelram som endast posterstore sålde, så det är bra köp men inte allt för billiga. Jag har även skickat efter grejer till några födelsedagsbarn som fyller inom kort. 

Gillar