DELVIS VEGANSK TACOS

Halloj och gokväll gänget!

Ikväll har jag haft en helt fantastisk kväll med alldeles för mycket energi. Jag har medan jag sett Färjestad vinna med 5-0, lyckats planera matlistan inför kommande vecka och skrivit inköpslistan. Nu har jag en massa datatid att bara njuta av, och det har jag precis startat med genom att lyssna på Caspars framträdande på Youtube. Får liksom inte nog!

Ikväll gjorde jag även en ny variant av tacos, där man delvis kan kalla den vegansk eftersom jag utgick från ett veganskt recept från smakbox som jag fick med i och med att jag fick "The vegetarian butcher magic mince" som är sojafärs. Men sen lade jag till lite allt vad jag önskade istället för att fullfölja receptet helt och hållet. Sojafärs luktar hemskt illa (enligt mig), men smakare inte allt för illa men är dessvärre ingen favorit. Men då jag fick denna "The vegetarian butcher magic mince" från smakbox så behövde jag ju även få testa på den, dumt att låta det ligga i frysen. Åt heller inga vanliga tortillabröd utan hade Piadina bröd från Zeta som jag också fick från smakbox.

Jag ska spendera den sista tiden av kvällen framför datorn och kanske även serie efter ett tag. Men just nu känner jag för att klicka runt på nätet än att ligga i soffan och glo på teven ännu mer.

Gillar