DECEMBER UTMANING

Hittade den här listan inne hos @blogglistor, fast jag har gjort om några punkter och tänkte att det kunde vara kul att följa denna genom hela december.

Dag 01 - En bild på mig + 5 saker om mig
Dag 02 - Tre saker som finns i mitt sovrum
Dag 03 - Favoritårstid
Dag 04 - Vad som finns i min väska
Dag 05 - Bild på vad jag senast köpte
Dag 06 - 5 olika bilder från 2020
Dag 07 - 3 artister jag gillar
Dag 08 - Favoritsaker
Dag 09 - Mina rädslor
Dag 10 - Gamla bilder på mig
Dag 11 - Visa mitt favoritplagg
Dag 12 - Min sommar
Dag 13 - Favorit tv-serier
Dag 14 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 15 - Två saker jag längtar efter
Dag 16 - Mina favoritplatser

Dag 17 - Fem saker jag önskar att jag hade
Dag 18 - Vad jag hade på mig i dag
Dag 19 - Min favoritlåt och varför
Dag 20 - Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 21 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 22 - Den bästa dagen på året och varför
Dag 23 - Min dag i bilder & text
Dag 24 - Vad jag vill jobba med när jag blir vuxen
Dag 25 - Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26 - Min favoritparfym
Dag 27 - Detta är jag beroende av
Dag 28 - Hur jag firar julafton
Dag 29 - Mina husdjur
Dag 30 - Hur jag ska fira nyår

EN BILD PÅ MIG + FEM SAKER OM MIG

ETT - I fredags när Caspar åkte ur idol, hamnade jag i någon sorts "panikgråtattack". Har aldrig känt mig så förstörd som jag gjorde då. Han har varit min favorit sedan audition och han var min vinnare. Jag har faktiskt sett på idol endast för att se på honom, han har alltid överraskat och berört mig till tårar. Att han inte ens kom till final är märkligt, men ändå inte för säsongen har varit tuff. Men för mig är han vinnaren i år!

TVÅ- Dom flesta av mina lunchinlägg är tidsinställda och fixade dagen innan. Älskar att fixa inlägg i förväg, då man faktiskt får tid för det på ett annat sätt. Söndagar är därmed min planeringsdag där jag bestämmer mig för vad som ska upp och vad som ska "plockas" fram.

TRE- Jag har tappat verklighetsuppfattningen nu i och med allting inför julen. Det vill säga att min hjärna förstår inte att jag både ska hinna med träning, jobb, plugg, fixa middag och så vidare samtidigt som jag bara vill ligga i soffan och se på julfilm efter julfilm.

FYRA- Jag har ett helt vardagsrum för mig själv. Då Wilhelm är en person som spelar väldigt mycket och för stunden har ett eget rum för sin dator, så har jag istället hela vardagsrummet för mig själv. Det är jag som ser på teven, det är jag som inreder allting och gör precis vad jag vill med utrymmet. Känns ju rätt logiskt att det var jag som köpte en teve i examenspresent till mig själv också. Wilhelm kollar inte ens på teven, haha. Det andra rummet kommer i framtiden inte vara ett "gamingrum", så i framtiden kommer även han vara i vardagsrummet, haha.

FEM- Jag älskar att sova, men jag vill aldrig gå och lägga mig. Och sen är jag helt förstörd när jag vaknar eftersom jag inte är en morgonmänniska. Jag önskar att min kropp hade orkat en hel dag med bara fem timmars sömn, för då hade jag kunnat vara uppe lite lite längre varje kväll och ändå gå upp samma tid varje dag.

Gillar