https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

DATUM ATT SE FRAMEMOT

Att kliva in i Augusti är som att starta om på nytt. Augusti är en månad där allting har ett slut eller en början, nästan som att vi går in i ett nytt år när sommaren tar slut. Augusti för mig är en av favoritmånaderna, vi kommer återigen tillbaka till rutinerna och programmen på teven börjar igen, ÄNTLIGEN! Det finns några grejer jag längtar till lite extra.

3 Augusti - Lisebergsresan i helgen. Det ska bli så kul att ta bussen till Göteborg, springa omkring på Liseberg och bara vara, äta god mat och köpa gott godis. Jag ser verkligen framemot att sätta mig i flera av attraktionerna och njuta av att detta är en sista resa till Liseberg för detta år.

7 Augusti - Den årliga marknaden i Skänninge äger rum just denna dag. Att avsluta sommaren med denna marknad har blivit en tradition, jag tror att jag endast har missat ett enda år. Marknad är sjukt mysigt och just denna extremt långa marknad är så mysig. Marknaden får mig att känna att sommaren verkligen lider mot sitt slut samt att marknadsgodis är så gott! Självklart kommer jag köpa några munkar, godis, gurka, ja de årliga köpen som jag brukar göra. UNDERBAR DAG!

19 Augusti - Denna dag ser ut att vara den dagen jag längtar mest till. Först och främst så innebär det kursstart, trots att jag känner lite ångest över att ha bild under början av hösten så är jag verkligen redo för rutiner och att få dra igång plugget. Det andra är atte..IDOL BÖRJAR! Asså denna premiär har varit en enoooormt stor favorit i alla år. Vissa år har jag till och med fått panik av glädje när det är 1-2 veckor kvar och jag kan inte sitta still när jag vet att premiären är så nära. Idol är verkligen ett utav mina främsta favoritprogram i hela världen! Det tredje som sker denna dag är atte...LOVE ISLAND ÄR TILLBAKA! Asså jag är så pepp på det här programmet. Jag älskar liveprogram och jag älskar när folk är seriösa, som i detta program. Längtar sååå till 19e Augusti.

27e Augusti - LÖÖÖÖN. Det kan vara det enda jag behöver säga. Man får sådan abstinens när man verkligen inte kan röra sig med några pengar alls, speciellt när man inte ens har 20 kr utan det är helt tomt. Man får en liten inre panik och man stressar upp sig ordentligt. Suget efter att bara få kolla in i butikerna och hitta en tröja är också enormt stort just nu. I denna stund så går jag förbi varenda butik och sneglar in genom skyltfönstret i max 2 sekunder innan jag går vidare.

Gillar