DAGENS..

Humör: Idag är jag både seg och sliten efter två intensiva och effektiva dagar med filmredigering både onsdag och torsdag. Det har ju även fått läggas på min fria tid på kvällarna. Det hade varit skönt om man fick en ledig dag idag och ägna sig åt det skriftliga, men icke. Idag är det studiebesök mellan 10-12.

Outfit: Idag har jag på mig ett par släppa byxor, t-shirt och en långärmad tröja + jeansjackan.

Att göra: Först är det studiebesök (låt det gå fort!), sen behöver jag ta mig till gymmet och efter det är det hem för att plugga det sista och plocka ordning lite i lägenheten. Ikväll ska Emma och Amanda kom hem till mig för att äta tacos, snacks och kolla på idol. En riktigt efterlängtad tjejkväll.

Ser framemot: Att få ta helg och få umgås med mina vänner ikväll!

Behov: Idag skulle jag verkligen behöva ta mig till gymmet. Det är flera gånger jag fått prioritera bort gymmet då studierna har tagit över väldigt mycket tid.

Bästa: Att det är fredag och äntligen får man vara ledig i två dagar och hinna med det som man VILL hinna med utan att behöva stressa sig igenom varje dag.

Sämsta: Att vi måste åka på studiebesök. Om jag hade kunnat, så hade jag struntat i detta men eftersom det är en del av vårat skriftliga arbete så behöver jag gå på det.

Gillar