https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

DAGENS...

humör;
Idag känner jag mig på ett gott humör. Jag känner mig taggad för plugget, sköta kosten, ta mig igenom ett träningspass och avsluta kvällen med tevetid. Känns som jag hade lyckats få in en bra rutin.

utseende/ frisyr;
Idag har jag tagit på mig lite ögonskugga utöver det vanliga med basic och mascara. Håret har jag som vanligt utsläppt med en liten tofs uppsatt på huvudet, haha.

outfit;
Nya favoritbyxorna från gina, ett grått linne och en rosablommig kofta och till det här jag tagit på mig de nya vita skorna och min rosa kappa.

att göra;
Åka in till plugget mellan 10-15, kanske att vi åker hem tidigare eller senare. Det beror lite på hur arbetet går under dagen. Sedan är det till gymmet direkt efteråt.

ser framemot;
Kvällens tevetid med både love island, idol och sedan tredje delen av fifty.

behov;
Jag skulle behöva ta hand om vissa delar av lägenheten som man inte riktigt har orkat med under helgerna, utan som man istället bara har skjutit på.

fundering/önskan;
Jag önskar att vi kommer väldigt långt i arbetet idag och inte behöver åka in fler dagar än de som är planerade.

bästa;
Vädret tror jag. SMHI säger att det ska bli upp mot 23 grader och det kan vara skönt att ha någon varm dag till innan vi fullt ut går över till hösten. Det bästa är att man kan klä sig i lite tunnare kläder fortfarande.

sämsta;
Att jag är i plugget till 15, i Linköping runt 16 och ska direkt gå till gymmet. Problemet är att det är så sjukt mycket folk vid den tiden, så det återstår att se om jag tar mig dit eller åker hem direkt istället och tar gymmet en annan dag.

Gillar