DAG 28

MIN DAG I TEXT OCH BILDER

Imorse var jag uppe vid 06, tidigt för första gången på nästan en hel vecka. Jag rotade fram lite gamla kläder ur garderoben och fick till en riktigt bra outfit, tycker jag.
Dagen har rullat på och min telefon har legat i min låda därav inga bilder från jobbet. Dagen har i alla fall bestått av lite film, utelek och en aning för mycket rastlöshet.

Efter 16 hade vi endast tre barn kvar och jag blev hemskickad tidigare. Missade tåget med en minut och fick vänta på nästa som kom efter 15 minuter. Tiden går fortare om man har världens bästa poddar i öronen. Idag har jag börjat lyssna ifatt på de avsnitt som jag missat under december när jag lyssnat på julmusik. När jag satte mig på bussen hem, kom jag på att jag behövde hoppa av i stan för att köpa nya stift till mina pennor.

Det blev dock inte bara nya stift till pennorna utan en helt ny skrivbok. Då jag har börjat skriva berättelse, behövde jag en helt ny bok för det så att jag kan skilja den från allt annat. I väntan på hockeyn, kollade jag på Ice Age som gick på teven. Längesen man såg dessa filmer, men dom brukar oftast visas på teven under mellandagarna.

Kvällen har jag främst spenderat i min nya skrivbok. Jag har under kvällen skrivit över det som jag tidigare skrev i en annan bok. Det tar en viss tid men jag är på god väg. Handen börjar verka nu, efter att ha hållit i en penna sedan 19. Hockeymatchen är även slut och Färjestad förlorade tyvärr med 4-1 efter en halvkass match. Hoppas på ett bättre spel redan på onsdag. Det är snart dags för mig att sova, då det vankas ännu en dag imorgon också.

Gillar

Kommentarer