Dag 19

Det värsta du vet.

Falska personer, inte bara kompisar. Utan folk helt och hållet. Såna som inte bryr sig mer eller mindre, sprider rykten om något man själv påstått om en person, slutat vara kompis med en person utan en anledning och därefter lagt allt folk emot en. Utfrysning, vara kompisar men man alltid blir utrfryst. Det är det värsta jag vet. Allt skit runt idioterna som inte har mer till hjärna. 

Sanningen är att jag har redan gått igenom min värsta period, vilket var i högstadiet och jag är glad över att det är över, hoppas jag. Tror jag gjorde världens misstag att bli kompis med just en person som blev rätt så populär, jag var inte en av dom. Där efter började jag hata alla de och inte haft någon tanke på att tro på ett skit en från högstadiet säger till mig. Flera stycken slutade umgås med mig och började kalla mig tönt, ful osv. Har alltid känt mig utfryst i klassen under högstadiet, ville byta men jag skulle aldrig trivas i någon annan klass, utan jag stanna i klassen för skolans skull. Nu idag hälsar inte ens gamla klasskompisar, typ 3 stycken men ingen annan. Folk slutade inte vara kompis med mig för någon anledning, allt bara sluta och jag föll i depression, ville inte ens gå till skolan för dom tryckte ner mig. Så fort jag gick förbi så skulle de skrika nånting eller kalla mig vad som helst, både äldre kompisar, lika gamla och även mindre. Har alltid haft en vänskap med folk som är mindre än mig 97or funkar ibland, 96or är dom jag sällan är vän med, men det var jag då, de lämna mig också för ingen anledning, jag blev tönt och ful helt plötsligt bara sådär.  Ja alla kan väl inte vara likadana, förlåt för det! Idag får jag bara massa blickar som förklarar nästan allt va de tycker om mig än idag. 

Idag är det många som kommit över det här med att jag är så ful och töntig och allt va det nu är, men dom hatar mig fortfarande om de skulle möta på mig, det räcker med en blick och jag förstår hela grejen. Vissa folk är så enormt barnsliga så de istället sprider saker till sina nya kompisar så de ska ge mig hemska blickar, utan att de ens vet om vem jag är. De vet mitt namn men inte min historia genom livet. 

<

Gillar

Kommentarer