DAG 17

FEM SAKER JAG ÖNSKAR ATT JAG HADE

- Ett körkort. Men självklart! Jag fortsätter kämpa mig igenom plugget och den lilla körningen jag gör just nu. Snart kanske det finns ett körkort i min hand. Snart.

- Ett givet intresse. Men istället pendlar jag mellan allt möjligt och för det mesta så påverkas jag av vilken årstid det är. Ibland har jag en period av simsspelande och ibland målar jag, bland annat. Men det är aldrig ett intresse som alltid finns där som jag faller tillbaka på.

- Ett hus, med alla drömrum som jag drömmer om. Det är drömmar om både ett hemmagym, ”bibliotek”, pysselrum och ett hockeyrum, hur mysigt!!

- En inglasad balkong!!! Fick idag hem ett häfte där vår förening informerade om renoveringen kring fasad och byte av fönster. Mitt i allt vill dom även rusta upp balkongerna och tydligen kan man få möjlighet att välja till inglasad balkong, hur mysigt???! Min själ blev så lycklig i den stunden. HOPPAS!!

- Matlust. Jag har under de senaste två veckorna tappat min matlust helt och hållet i stort sett. Jag ser inte framemot någon mat, inte ens om jag får fritt val att välja, för jag vet inte vad jag ska välja. I dagsläget skulle jag kunna äta yoghurt både till frukost, lunch och middag. Det börjar dock bli ordning på matlusten men det är fortsatt noll lust när det gäller middag. Får se hur det ser ut under helgen och sedan när julmaten kommer fram.

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,

Inglasad balkong är bra förutom hos mig där det är typ mögel i taket.. annars mysigt att sitta där ute även på kyligare dagar <3 tråkigt att du inte har någon matlust, får hoppas du är sugen på julmaten sen då 😊

nouw.com/amandasääv
malinlinneaa
malinlinneaa,
hade ju varit fantastiskt att kunna ha en inredd balkong även under vinterhalvåret! Idag är ju balkongen typ "stängd" och as tråkig 😟 J
nouw.com/malinlinneaa
malinlinneaa
malinlinneaa,
Jag ser faktiskt fram emot julmaten mer än något annat just nu, haha! 😊
nouw.com/malinlinneaa