BRA ELLER DÅLIG MÅNDAG?

HALLOJ GÄNGET!

På något konstigt vänster är jag både rätt slut i kropp och knopp, så trött och helt tom i huvudet men ändå en massa härlig energi kvar. Mitt fokus är så långt bort från verkligheten sedan jag började skriva på en ny bok igår. Har längtat heeela dagen efter att få sätta mig med skrivandet igen. Drog upp telefonen på tåget och började lägga till lite, men ska på riktigt nu sätta mig vid datorn och läsa och skriva i ordning det så att det blir bra. Vissa intressen tar verkligen över, som detta med att skriva på egna böcker. Lever lite i en fantasivärld samtidigt som man ska försöka överleva verkligheten.

Dagen på jobbet gick väl ändå helt okej. Ibland ger jag faktiskt upp att vara professionell för ibland blir det bara för mycket av den varan och då måste man släppa det för att inte stressa bort sig själv. jag drog en halvtimme tidigare från jobbet för att genomföra en körlektion. Det gick väl...sådär. Mer bra än dåligt, men ändå sämre än förra gången. Det handlar inte om att jag är "dålig", det handlar om att jag tvekar på vissa saker alldeles för mycket och för att istället lita på magkänslan är det som att jag förstör min chans att lyckas. "SLUTA TVEKA MALIN, DU KAN!!!", det är vad jag ska börja tänka numera under mina körlektioner. Min tveksamhet förstör mer än gynnar mig.

Jag tog tåget hem vis halv 7 och hämtade paket innan jag landade hemma i lägenheten. Nu har jag precis slagit mig ner i datastolen redo för att fortsätta mitt skrivande och för att så småningom följa människorna i Big Brother då det är veckofinal om knappt en timme.

Gillar