BLIR SÅ TRÖTT PÅ NOUW

Eftersom nouw har krånglat så pass så är inte direkt kamerarullen fylld av nya bilder, men här har ni dagens selfie som visar att jag iaf var glad för att ta mig an denna dag!

Asså nouw har verkligen skapat en frustration hos mig. HELA dagen igår fortsatte appen att tugga och jag kom knappt åt nånting, kunde varken se kommentarer, era inlägg eller göra egna inlägg. skittråkigt. Imorse när jag försökte klicka mig in på appen så fick jag bara upp att den hade kraschat, har det varit samma hos er??? Hela dagen har jag gått och undrat varför appen är kraschad och när problemen ska ge sig, men det åtgärdades aldrig. När jag kom hem från allting så bestämde jag mig för att ta bort appen och ladda ner den på nytt och nu verkar den i alla fall inte vara kraschad, men det är fortfarande inget bra!

Jag har i alla fall varit och jobbat idag mellan 11.20-16, en dag som verkligen har satt mig i arbete. Jag har fått ta flera ansvar (för att jag har kollegor som tror på mig mer än de anställda, hehehe) och sedan har jag försökt sitta med i barnens alla aktiviteter. Himla roligt att få se allting ur barns perspektiv. Direkt efter jobbet tog jag mig till gymmet, men i och med att jag valde att träna när alla andra tränade så blev det endast ett cykelpass på 40 min eftersom cykeln trots allt var ledig. På vägen hem var jag i affären och har bland annat köpt kuvert för att posta tre litteraturböcker som jag fick sålda igårkväll efter att jag lade ut annonserna, alltid kul med extra pengar och att äntligen bli av med lite böcker! Sedan köpte jag hem ett två-pack med vaniljsemlor, affärerna har ju redan börjat sälja dessa godsaker!

Jag jobbade min sista dag idag, jag ska nämligen ha ett uppehåll från jobbet medan jag är på slutvfu, så förhoppningsvis är jag tillbaka på jobbet i april igen. Känns jobbigt och tråkigt att behöva göra detta uppehåll, men det är ju ett måste. Mina skrivuppgifter är även dom färdiga och jag har slängt in båda i inlämningsmappen. Dock förväntar jag mig kompletteringar eller att de är underkända, för det har inte känts som jag har gjort rätt, men det märks. Nu tar jag i alla fall "helg" lite tidigt än tänkt då jag ska vara hemma både imorgon och på fredag.

Gillar